Sørens Plante og AnlægsserviceSørens Plante og Anlægsservice
Klostervej 22
Gånsager
6780 Skærbæk

Tlf: 74757422
Mobil: 30740224
Fax: 74757522
Email:
plantesoren@bbsyd.dk

GO'MOS & BAMBUS v/ Gitte & Bent Olsen En af Danmarks førende planteskoler med mere end 20 års erfaring i produktion af bambus til engros salg.
Nygaards Planteskole Nygaards Planteskoles klare målsætning er produktion og distribution af kvalitetsplanter til danske havecentre, grossister og øvrige professionelle plantebrugere.
Grinderslev Planteskole Grindeslev planteskole er én af landets førende producenter af surbundsplanter til engros.
Tiset Hegn & Flagstangsindustri Tiset Hegn- & Flagstangindustri er en traditionsrig virksomhed med rødder i træbranchen, og har gennem årene udviklet et stort knowhow inden for alt i flagstænger, i såvel træ som glasfiber, og fører nu et komplet program i alt der skal til for at flaget kan gå til tops.
Hviids Palnteskole Hviids Planteskoles over 600 rose sorter gør dem til absolute førende inden for deres felt.
Nielsens Planteskole Nielsens Planteskole producerer og leverer hækplanter, bunddækkeplanter, sirbuske, ungplanter og skovplanter til planteskoler og havecentre.
Andresen & CO mere end 30 års erfaring i handel med alle former for granit og naturstensprodukter, giver det dig tryghed for, at vi ved alt om natursten og at du får en samarbejdspartner med kompetent rådgiving og stort udvalg af såvel produkter vi lagerfører samt produkter vi hjemskaffer efter opgave.